KORISTNE INFORMACIJE, DA BO MOJ DAN POPOLN DAN!


1. Kako do Gospodarskega razstavišča?
Gospodarsko razstavišče je v središču Ljubljane, na Dunajski cesti 18, nedaleč od železniške in glavne avtobusne postaje. Preverite, kako najlažje do prizorišča, če prihajate z drugih koncev Slovenije.

2. Kje parkirati?
Urejena parkirišča najdete ob Vilharjevi, Železni, Linhartovi, Valjhunovi in Dunajski cesti, v parkirni hiši Bežigrajski dvor, na Parmovi cesti in pri Železniškem muzeju. Preverite možnosti parkiranja.

3. Kateri vhod na Gospodarsko razstavišče je pravi?
Najbolje, da na Gospodarsko razstavišče vstopite z Dunajske ceste, desno od kioska s hitro prehrano in trafiko. Dvorana Povodni mož je prva dvorana na levi.4. Bodo vstopnice na prodaj tudi na dogodku?
Vstopnice bodo na voljo tudi na dogodku, vendar po redni ceni 79 € - do dneva dogodka pa lahko še ulovite vstopnico po akcijski ceni 59 €.

5. Kako in kje se boste lahko okrepčali in si napolnili želodčke?
Na dogodku bo v sodelovanju z našimi partnerji poskrbljeno za kavo, čaj, vodo in priložnostne prigrizke, ki bodo poskrbeli za pravo raven energije in dobro počutje. Med glavnim odmorom pa si lahko v lastni organizaciji privoščite kosilo pri katerem od ponudnikov v bližini, na primer:
  • v kiosku s hitro prehrano pred vhodom na Gospodarsko razstavišče
  • v kitajski restavraciji Kitajski dvor (Dunajska cesta 29)
  • v piceriji in restavraciji Plac

6. Kako naj se oblečem?
Predvsem tako, da vam bo udobno in da boste lahko sproščeno uživali na delavnicah, predavanjih in pogovorih. Za delavnico z Urško Božič Križaj JOGA ZA ŽENSKE ne potrebujete posebnih oblačil za vadbo.

7. Kaj naj še prinesem s seboj?
Dobro voljo, pozitivno naravnanost, odprto srce za navdih in preobrazbo ter prepričanje, da zmorete in si zaslužite živeti dobro.