TVOJE NOVO ŽIVLJENJE
Imamo dve življenji. Drugo se začne, ko se zavemo, da imamo samo eno.

Transformacijsko predavanje dr. Kenana Crnkića vam bo pomagalo obrniti nov list: namesto pasivnega bralca boste postali aktiven avtor svojega življenja – naj to vaše »novo« življenje postane najlepša zgodba, kar jih je bilo kdaj povedanih ...

Najpomembnejša dneva v življenju vsakega od nas sta dan, ko pridemo na svet, in dan, ko resnično spoznamo, zakaj. Življenje je prekratko, da bi ostalo brez pomena; je in ostaja tisto, kar iz njega naredimo. Po tem transformacijskem predavanju boste zakorakali v novo, drugačno, mnogo lepše in bolj izpolnjeno življenje.

Na predavanju dr. Kenana Crnkića boste:
  • odkrili skrivnosti doseganja pravega uspeha,
  • se naučili vključiti veščino sreče v vsakdanje življenje,
  • spoznali, kako dati svojemu življenju pravi pomen.Dr. Kenan Crnkić je doktor ekonomskih znanosti iz Sarajeva in profesor na katedri za podjetništvo in management priznane dunajske univerze Webster. Je uspešen poslovnež, predavatelj, bloger, motivacijski govornik, učitelj po metodi Johna Maxwella, član številnih upravnih, svetovalnih in strokovnih odborov ter avtor velikih uspešnic 7 skrivnosti uspeha in Pazi, katerega volka hraniš. Potem ko je na vrhuncu svoje kariere uspešno vodil večmilijonske korporacije in se vrsto let predano posvečal poslu, se je po prelomni življenjski izkušnji, ko je bil klinično mrtev, posvetil motiviranju drugih, da življenje premaknejo z mrtve točke. Na njegovi spletni strani www.kenancrnkicacademy.com in družabnih omrežjih njegove brezplačne tedenske bloge in motivacijsko vsebino spremlja in komentira več kot 300.000 ljudi z vsega sveta.

DR. KENAN CRNKIĆ O SEBI
Kako bi se opisali s tremi besedami?
Transformacijski avtor, govornik in coach.

Kaj je najpomembnejša lekcija, ki vas jo je naučilo življenje?
Da v življenju ni repriz.

Kaj vas v življenju najbolj navdihuje?
Možnost za popolno izpolnitev svojega potenciala.

Kaj najraje počnete v trenutkih, ki so samo vaši?
Osredotočim se na trenutek in ga v popolnosti užijem.